گفتار هایی از آیت الله امجد
?- هر وقت گرفتاری داشتید به سجده بیفتید و ذکر یونسیه را بگویید. لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ
?- غیر از چهارده معصوم نمی شود از کسی دفاع مطلق کرد، حتی عرفا.
?- نگران کردن پدر و مادر-ولو یک دقیقه-گناه است. اگر می خواهی به منزل دیر بروی ، زنگ بزن اطلاع بده تا نگران نشوند.
?- ارزش ها باید ملاک باشد نه حزب و گروه. و الا بی دین می شویم.
?- همه چیز را ببازید تا برنده شوید.
?- اینقدر قرآن باید بخوانی تا بفهمی ، وقتی فهمیدی ، دیگر قرآن رهایت نمی کند.
?- نه مرید ؛ نه مقام ، نه کتابخانه ؛ انسان موقع مرگ ، اینها را با خود نمی برد!
?- متاسّفانه امروز در جامعه ی ما تعقّل خیلی کم شده آقا تعقّل ؛ همین منشاء بسیاری از مشکلات هست.
?- این یک کلمه زندگی را شیرین می کند : « من مقصّرم»
??- در قیامت با اینکه خود جهنّم از بوی بد آکنده است، باز اهل جهنّم از بوی بد عالم بی عمل در اذیّتی مضاعف اند.
??- ترک و فعل خیلی مهم نیست ، نیّت خیلی مهم است.
??- عمیق ترین حرف بنده این است: خدا هست.
??- بی خود این طرف و آن طرف نرویم هیچ کس غیر خدا کاره ای نیست.
??- خداوند گدای سمج را دوست دارد ولی در خانه خودش نه دیگران.
??- باید فقط برای خدا کار کرد ولو کم.
??- شما عزیزان با خصوصیّات نفس ،آشنا نیستید ! هیچ کس از عهده اش بر نمی آید ،الّا خدا. بزرگان و نوابغ ،زمین خورده اند.
??- زندگی مشترک بر اساس تعاون و همکاری و صفا و صمیمیّت است نه قانونمندی(به معنی خاص مضر).
??- وقار با تکبّر نباید اشتباه شود.
??- آن چیزی که نفس را آرام می کند ، عشق است.
??- اگر کسی علم داشته باشد ولی حلم نداشته باشد ، مضرّ است.
??- علامت علم این است که خودمان کنار گذاشته شویم.
??- هوای نفس هم مثل هوا متغیّر است.
??- اگر انسان بازیگری را کنار بگذارد از اولیاء خدا می شود.
??- برای کسب اخلاص ، التماس از خدا لازم است.
??- آدم عاقل به غیر خدا اعتماد نمی کند.
??- با مردم با محبّت رفتار کنیم که محبّت بیش ترین اثر را دارد.
??- انسان به اندازه هر نفس زدنش، میتواند به سمت خدا راه داشته باشد . هر انسان، بینهایت راه به سوی خدا دارد . یکی مریضخانه میسازد، یکی مسجد میسازد، یکی به فقرا کمک میکند، یکی میتواند نماز بخواند و … همه اینها راههایی است که میتواند انسان را به خدا برساند . همه اینها راه خداست; ولی گرایشها فرق میکند . یکی از راه مهندسی، یکی از راه پزشکی، یکی از راه روحانیت و … هر کسی از یک راهی باید برود . خود انسان راههای فراوان دارد . بهترین راه را باید انتخاب کرد به نسبت آن گرایش و طبیعتی که در هر کسی هست .»
??- به جوان می گیم ای جوان! من نمی خوام تو رو به سمت خودم جذب کنم. من فقط به تو یه حرف می زنم. تو اگه بمب بارون بشه چی کار می کنی؟ نمی ری پناهگاه؟ خوب این دنیا همونه. همه اش ظواهره. گول این ظواهر رو نخور. برو تو پناهگاه خدا. اون جا باش بمب بارون که تموم شد بیا بیرون زندگی کن. اینا زندگی نیست که اینا ظاهرش قشنگه توش هیچی نیست.
??- اصلا در وادى خواب نباشید چون خواب خیلى پیچیده است. خیلى مشکل است. فقط اگر خوابتان خوب بود به فال نیک بگیرید. و اگر خواب بد دیدید، بگویید ان شاءالله چیزى نیست، ولى یک صدقه هم بدهید.
??- اعتماد به نفس یک حرف غلطى است، مال ما نیست. اعتماد به خدا درست است. ما نفسى در کارمان نیست. نفس چیست که بدان اعتماد کنیم؟ نفسى که هر لحظه در یک حالت متغیر است! فقط اعتماد به خدا مهم و مطرح است!
??- نماز را اول وقت بخوانید. اگر بی حال هستید بگویید مىخواهم حتى با بی حالى نماز را در اول وقتبخوانم. البته اگر دلایلى مثل برخورد با کلاس و… هست مشکلى نیست ولى مثلا ما دور هم نشستهایم و حرف مىزنیم; چون وقت نماز شد، بلند شویم، نمازمان را بخوانیم. به دوستانمان هم بگوییم معذرت مىخواهم من فعلا نماز دارم. در جایى نوشته بود آقاى مطهرى در وسط یک جلسهاى بلند شد و گفت وقتخواب من شده! همه مسخره کردند، گفتند از خوابش نمىگذرد. نمىدانستند که او مىخواهد برود بخوابد که در دل شب با حال خوش بلند شود.
??- تمام فیوضات به دست امام حسین (ع) می باشد و پیشکارش حضرت ابوالفضل(ع) می باشد.
??- قرآن نامه ی خداست، صحیفه ی سجادیه جواب این نامه است و نهج البلاغه شرح این نامه است.
??- حزب الهی بی ترمز یعنی چه؟ بسیجی نور چشم همه می باشد باید ترمز داشته باشد . آخوند نور چشم همه می باشد باید ترمز داشته باشد .مومن باید ترمز داشته باشد تقوی یعنی ترمز ، آدم نمی تواند گاز بده بره توی دره می ره داغون می گردد.
??- درباره آیت الله العظمی بهجت: ایشان فرشته روى زمین بودند، ایشان در طفولیت هم معنوّیت را احساس می کرده است، و از جوانى اهل سیر و سلوک بوده اند. یکى از دوستان ایشان که با هم درس آقاى قاضى می رفتند، می گفت: «یک روز آقاى قاضى به موقع سر درس حاضر نمی شود، آقاى بهجت می گوید: ایشان حالشان خوب نیست، و یکایک حالات او را از خانه تا به درس بیان می کند. وقتى آقاى قاضى وارد محل درس می شوند، طرف آقاى بهجت می روند و می فرمایند: «امروز شیرین کارى کردى!»
??- پیامبر نیامده است ما دولا راست شویم، آمده است ما را ببرد آنجایی که خودش می باشد آنجایی که جبرئیل پر می اندازد جبرئیل رئیس ملائک آنجا نمی تواند برود.
??- هرچی می خوای از خدا فقط بگو : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم!!
??- خدا می گوید چیزی در نزد من محبوبتر و عزیزتر از واجبات نیست کجا می روید سیرو سلوک ؟ سیرو سلوک واجبات و محرماته ، مرد ، مرد باشد واجباتش را انجام دهد و محرماتش را ترک کند به همه جا می رسد .
??- اگر قدرت داشتم خیلی از مجالس مذهبی را در این شهر تعطیل می کردم.
??- انسان به تفریح هم نیاز دارد انسان که یک بعدی نیست چند بعدی می باشد همه اش عبادت کنید خشک می شوید همه اش مطالعه کنید چیزی نمی فهمید، علم همه جا محترم است منتهی علم انسان ساز علم توحید می باشد از اول تا آخر قرآن یک کلمه بیشتر نیست: نفی غیر… .
جشنواره های مهدوی کشور در این دوره به کار خود پایان دادند
به گزارش ستاد خبری جشنواره بین المللی آخرین منجی ، عصر روز پنج شنبه ? تیر ماه در مراسم اختتامیه جشنواره های مهدوی کشور در سالن همایش های کتابخانه ملی برگزیدگان جشنواره بین المللی آخرین منجی، طلیعه ظهور و آینده روشن با حضور حجت الاسلام میرتاج الدینی؛ معاون پارلمانی رییس جمهور، تمدن؛ استاندار تهران و رامین ؛ معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی و از آنان تقدیر شد.
برگزیدگان بخشهای نرم افزارهای رسانه ای، وبلاگها، پایگاههای اینترنتی، بازی های رایانه ای و فیلم کوتاه سومین جشنواره بین المللی آخرین منجی اعلام شدند.
***بخش نرم افزارهای رسانه ای
مقام اول به دلیل تنوع محتوا، طراحی زیبا و رابط کاربری مناسب به اثر «شمیم گل نرگس» از موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)، مقام دوم به دلیل پرداختن به مسائل مورد نیاز مهدودیت، طراحی مناسب و امکانات مناسب به اثر «آفتاب عشق» از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) شعبه آبادان و خرمشهر و مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم، مقام سوم به دلیل تنوع و جامعیت در محتوا، طراحی مطلوب و ساختار محتوای چند رسانه ای به اثر «منجی» از «موسسه فرهنگی هنری آفتاب هشت ولایت»، مقام چهارم به دلیل صحت محتوا از جهت اعتبار محتوا، ویژگیهای ساختاری رابط کاربری به اثر «رایحه عشق» از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی، مقام پنجم به دلیل محتوای مناسب، امکانات کاربری مطلوب به اثر «پیدای پنهان» از کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز و در آخر مقام ششم به دلیل تنوع اطلاعات، طراحی زیبا، اطلاعات مکمل متنی مناسب به اثر «انتظار المهدی ?» از نشر الکترونیک ریحان تعلق می گیرد.
*** بخش وبلاگها
هیئت داوران در بخش وبلاگها، وبلاگ «منجی در ادیان» را به دلیل تبیین اندیشه مهدوی و جامعیت محتوا در زمینه منجی باوری در ادیان، شایسته رتبه اول دانسته و لوح افتخار و تندیس زرین سومین جشنواره بین المللی آخرین منجی را به سید جعفر فاطمی تقدیم کرد.
همچنین هیئت داوران، وبلاگهای «مذهبی ـ فرهنگی و اجتماعی» و «یوسف زهرا» را به عنوان رتبه های دوم و سوم معرفی و لوح افتخار و تندیس رتبه های دوم و سوم جشنواره را به ترتیب به مجید غفوری و مهدی ذاکری تقدیم می کند. هیئت داوران وبلاگ «امام مهدی (عج)» از خانم «وفا الشیشاوی» را شایسته تقدیر معرفی می کند.
*** بخش وبلاگهای اینترنتی
هیئت داوران در بخش پایگاههای اینترنتی، پایگاه «لهوف» را به دلیل جامعیت و صحت محتوا، نوآوری و ابتکار شایسته رتبه اول دانسته و لوح افتخار و تندیس زرین سومین جشنواره بین المللی آخرین منجی را به محمدرضا نراقی تقدیم می کند. همچنین «مهدیه تهران» و «آرماگدون» را به عنوان رتبه های دوم و سوم معرفی و لوح افتخار و تندیس رتبه های دوم و سوم جشنواره را به ترتیب به احمد کافی و علی صابونچی تقدیم می کند و پایگاه اینترنتی «عطر گل یاس» از محمد هاشم نعمت الهی شایسته تقدیر معرفی می کند.
در بخش بازی های رایانه ای هیئت داوران ضمن تقدیر از بازی جنایتکار جنگی اثر سعید فروزان توفیقی هیچ یک از آثار دریافتی را شایسته مقام های اول تا سوم ندانست.
*** فیلم کوتاه
فیلم «هر کجا هست با ماست» به کارگردانی علیرضا قانونی نفر اول، فیلم «سفید مثل صورت یک پیرمرد» به کارگردانی علی فرقانی نفر دوم و فیلم «وقت شام» به کارگردانی آرمین ایثاریان به عنوان نفر سوم انتخاب شد.
**نفرات اول جشنواره آینده روشن
**نفرات اول جشنواره طلیعه ظهور
لازم به ذکر است که اختتامیه جشنواره های مهدوی کشور از جمله طلیعه ظهور، آینده روشن، امیر ظهور، عصر انتظار، آخرین منجی، مهدویت در قرآن و روایات، آفتاب پنهانی و انتظار مهر با حضور مرتضی تمدن استاندار تهران، حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، دکتر رامین معاون مطبوعاتی ارشاد، حجت الاسلام لطفی مدیر رادیو معارف و جمعی از مسئولین کشوری برگزار شد. ?) بخش کتاب سال مهدویت در سال ???? : حجت الاسلام و المسلمین دکتر فتح الله نجارزادگان ?) نغمه های مهدوی :هادی گرسویی ?) شعر کودک و نوجوان : فاطمه ناظری ?) ایده و طرح مهدوی: حجت الاسلام و المسلمین داوودآبادی ?) داستان : هیچ کس به عنوان نفر برتر شناخته نشد. ?) هنرهای تجسمی : محمدحسین ذبیحی ?) نقاشی: محسن توسلی ?) تصویرسازی: خدیجه حسینی ?) طراحی پوستر: حامد سعیدی ?) خوشنویسی: در بخش خط شکسته: میثم سلطانی و ذبیح الله لوء لوء یی مهر مشترکاً اول خط ثلث: صابر صفایی و محمدتقی اسدی مشترکاً اول خط نسخ: ابوالفضل خزایی خط نستعلیق : حمید جعفری ?) شعر: کاظم صرافان در پایان هیئت داوران ضمن آرزوی توفیق و تلاش روز افزون در راه اعتلای فرهنگ مهدوی، تشکر خود را از تمامی کسانی که آثار فاخری را به این جشنواره ارسال کردند، اعلام می دارد.
منبع: http://www.akharinmonji.org/detail.asp?lang_id=1&id=2235
درخت شگفت انگیز قلمرو حیوانات
این تصاویر مربوط به درختی در پارکی در فلوریدا می باشد. هنرمندان بسیاری روی این درخت کار کردند تا شکل نزدیک به 400 حیوانات طبیعی رو روی اون درست کردند.
درخت شگفت انگیز قلمرو حیوانات
درخت شگفت انگیز قلمرو حیوانات
درخت شگفت انگیز قلمرو حیوانات
درخت شگفت انگیز قلمرو حیوانات
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا،
زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را،
یکی همچون نسیم دشت می گوید:
«کنارت هستم ای تنها»
و دل آرام می گیرد.
مرد جوانی از سقراط پرسید راز موفقیت چیست؟
سقراط به او گفت: "فردا به کنار نهر آب بیا تا راز موفقیت را به تو بگویم."
صبح فردا مرد جوان مشتاقانه به کنار رود رفت.سقراط از او خواست که دنبالش به راه بیفتد.
جوان با او به راه افتاد. به لبه رود رسیدند و به آب زدند و آنقدر پیش رفتند تا آب به
زیر چانه آنها رسید. ناگهان سقراط مرد جوان را گرفت و زیر آب فرو برد.
جوان نومیدانه تلاش کرد خود را رها کند، امّا سقراط آنقدر قوی بود که او را نگه دارد.
مرد جوان آنقدر زیرآب ماند که رنگش به کبودی گرایید و بالاخره توانست خود را
خلاصی بخشد. همین که به روی آب آمد، اولین کاری که کرد آن بود که
نفسی بس عمیق کشید و هوا را بهاعماق ریهاش فرو فرستاد.
سقراط از او پرسید "زیرآب چه چیز را بیش از همه مشتاق بودی؟" گفت، "هوا."
سقراط گفت: "هر زمان که به همین میزان که اشتیاق هوا را داشتی موفقیت را
مشتاق بودی، تلاش خواهی کرد که آن را به دست بیاوری؛
موفقیت راز دیگری ندارد."
منتظر باش ، متوقف نباش
تأمل کن ، معطل نکن
صبور باش ، بی خیال نباش
سرسخت باش ، لجباز نباش
ساده باش ، ساده لوح نباش
جسور باش ، گستاخ نباش
شتاب کن ، شتابزده عمل نکن
بگو آره ، نگو حتما
بگو نه ، نگو هرگز
بگو برات میمونم ، نگو برات میمیرم
دنیا ? روز است ? یک روز با تو و یک روز بر علیه تو
روزی که با توست مغرور مباش ? روزی که علیه توست صبور باش . . .-------------------------------------------------------------------------
خداوند تو را میبیند تو را دوست دارد ? و بهترین مخلوقاتش را در کنار تو قرار داده
پس تو هم دوست بدار همراهانت را که سوغات خداوند هستند . . .
-------------------------------------------------------------------------
انسان همچون رودخانه است ، هرچه عمیقتر باشد آرام تر و متواضع تر است .
-------------------------------------------------------------------------
برتری دانش از برتری نیایش، بیشتر است . حضرت محمد (ص)
مشکلات ? انسانهای بزرگ را متعالی میسازد و انسانهای کوچک را متلاشی . . . (دکتر علی شریعتی )
زندگی انسان چیزی نیست جز تفکر او. ( جیمز ویلیامز )
اینکه انسان بتواند چیزهایی را که سبب آزار دیگران است درخود از بین ببرد ، هنر است . ( گوگول )
اگر می خواهی اندوهگین نباشی ، حسود مباش . انوشیروان عادل ( پادشاه ساسانی )
مردم از ترس شکست می بازند . ( ناپلئون )
اگر روزی دشمن پیدا کردی بدان در رسیدن به هدفت موفق بوده ای
...اگر روزی تهدیدت کردن بدان در برابرت ناتوانند
...اگر روزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست
...اگر روزی ترکت کردن بدان با تو بودن لیاقت می خواهد ...
روزی حضرت موسی ( علیه السلام ) در کوه طور ، به هنگام مناجات عرض کرد :
ای پروردگار جهانیان !
جواب آمد : لبیک!
سپس عرض کرد : ای پروردگار اطاعت کنندگان!
جواب آمد :لبیک!
سپس عرض کرد :ای پروردگار گناه کاران !
موسی علیه السلام شنید :لبیک، لبیک ، لبیک!
حضرت گفت : خدایا به بهترین اسمی صدایت زدم ، یکبار جواب دادی ؛ اما تا گفتم : ای خدای گناهکاران ،
سه مرتبه جواب دادی ؟خداوند فرمود : ای موسی ! عارفان به معرفت خود و نیکوکاران به کار خود و
مطیعان به اطاعت خود اعتماد دارند ؛ اما گناهکاران جز به فضل من پناهی ندارند .
اگر من هم آنها را از درگاه خود ناامبد گردانم به درگاه چه کسی پناهنده شوند ؟
( قصص التوابین ، ص 198)
همیشه یادت باشه چهار چیز هرگز قابل جبران نیست:
سنگی که پرتاب شده باشد.
حرفی که از دهان خارج شده باشد.
فرصتی که از دست رفته باشد.
و زمانی که سپری شده باشد!
همه در بعثت ذرات هستیم همه پیغمبر به ذات هستیم
بشر آیینه دار بی ثباتی است وگر نه دانش توحید ذاتی است
خدا جز خاک ، ماوایی ندارد جهان غیر خدا جایی ندارد
خدا در لابه لای لا مکان است خدا مثل حقیقت بی نشان است
خدا جاری ، خدا می بارد اینجا خدا این عشق را میکارد اینجا
خدا در گل ، خدا در آب و رنگ است خدا نقاش این جمع قشنگ است
خدا یعنی درختان حرف دارند شقایق ها درونی ژرف دارند
خدا ذات گل و ذات قناری است خدا اثبات باران بهاری است
خدا را میتوان از خلسه فهمید خدا را در پرستش میتوان دید
خدا در باطن آباد شراب است خدا در قعر چشمان تو خواب است
خدا در هر نظر آیینه ی ماست همین حالا خدا در سینه ی ماست